Tanúsítványok

Integrált Irányítási Rendszer

Integrált irányítási rendszerünk garantálja, hogy belső minőségellenőrzési, környezetvédelmi, valamint egészségvédelmi és munkabiztonsági feladatainkat átláthatóan és szisztematikusan végezhessük. Ez az, ami világosan meghatározza a vállalati célkitűzéseket, struktúrákat, felelősségeket, folyamatokat és eljárásokat. Cégünk és folyamataink folytonos fejlesztése teszi lehetővé, hogy a felmerülő új kihívásokra innovatív válaszokat adhassunk, melyek aztán beépülnek integrált irányítási rendszerünkbe.

Elsődleges célkitűzésünk világszerte, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, dolgozóinknak pedig a lehető legjobb munkakörülményeket.

Vezető facility management szolgáltatóként a Dussmann Service a következő minőségi tanúsítványokkal rendelkezik:

  • ISO 9001 minőségirányítási rendszer
  • ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer
  • ISO 50001 energiairányítási rendszer
  • ISO 45001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer
  • ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer

Éves energetikai szakreferensi riport

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A P. Dussmann Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.