Létesítménykezelés ápolási intézmények számára

Az Ön ápolószemélyzetével együttműködve

Az idősotthonok és más gondozási intézmények egyre növekvő nyomás alatt vannak a költségek csökkentése miatt. A helyzetet nehezíti a megfelelően képzett személyzet hiánya.

Az ápolási és gondozási létesítmények számára kidolgozott létesítménykezelési koncepcióink ezen kihívásoknak felelnek meg. Minden, a fő üzleti tevékenységhez kapcsolódó másodlagos folyamatban támogatást nyújtunk és szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeihez igazítjuk. Csapatként dolgozunk együtt munkatársaival és tisztában vagyunk vele, hogy a jó kommunikáció létfontosságú eleme szolgáltatásainknak.

Takarítási szolgáltatásaink magukban foglalják a mosodai és házvezetési szolgáltatásokat, valamint az MDK iránylevek szerinti dokumentálás átfogó rendszerét. Magas elvárási kritériumokat támasztó 70 oldalas higiéniai kézikönyvünket használva igen szigorú higiéniai előírásokat tartunk szem előtt.

Műszaki szolgáltatásaink igen rugalmasak és a portai szolgáltatásoktól egészen a műszaki rendszerek szervizeléséig és karbantartásáig terjednek.

Az étkeztetés központi kérdés az idősgondozási intézményekben. Olyan étkeztetési koncepciót kínálunk, amely nem csak tápanyagban gazdag ételeket, tízóraikat, uzsonnákat és falatkákat kínál, de ki tudjuk elégíteni a speciális étrendekre vonatkozó igényeket is.

Örömmel dolgoznánk az Ön létesítményére is egy egyedi koncepciót. Érdeklődjön telefonon, vagy emailben.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Belső takarítás

Költséghatékonyan

A napi takarítási folyamatok hatékonyabb elvégzésére egyedi innovatív megoldásokat dolgoztunk ki a gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás érdekében.

Catering

Idősétkeztetés

Az idősek számára megalkotott étkeztetési koncepciónk számos előnnyel jár – a betegek egészségi állapota javul, az ápolási költségek csökkenek és az Ön intézményről pozitív kép alakul ki.