Létesítménykezelés az egészségügy számára

Magas minőségi szabványok és alacsony költségek

A kórház-üzemeltetésnek két szilárd célja van: a betegek ellátás-színvonalának növelése és a költségek csökkentése.

Egészségügyi létesítménykezelési koncepcióinkkal ezek a célok egyáltalán nem mondnak egymásnak ellent. Koncepcióink modulárisak és személyre szabottak, így elégítik ki a létesítmények egyedi igényeit. Amikor a szolgáltatásokat hatékonyan egymáshoz kapcsoljuk, akkor magas szintű költséghatékonyság érhető el.

A takarítási feladatok során a higiénia központi szerepet kap. Az állandó használatban lévő műtők üzemeltetésétől a műtéti sterilizációig és a konyhai higiéniáig a legszigorúbb szabványokat követjük.

Biztonsági szolgáltatásaink esetében célunk, hogy mind a paciensek, mind pedig a látogatók biztonságban érezzék magukat a létesítményben való tartózkodásuk ideje alatt. Műszaki szolgáltatásainknál a prioritást a műszaki rendszerek rendelkezésre állása jelenti.

A betegek és a személyzet étkeztetése szintén a szolgáltatási csomag része. Nem pusztán ínycsiklandó ételeket kínálunk, de speciális étrendekre vonatkozó igényeket is kielégítünk és biztosítani tudjuk az ezek elkészítéséhez szükséges berendezéseket is.

Tapasztalja meg egészségügyi szolgáltatási csomagjaink számtalan előnyét. Örömmel vesszük hívását vagy e-mailjét.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Catering

Kórházi étkeztetés

A kórházi étkeztetési koncepcióink elsősorban a betegek érdekeit tartják szem előtt, de egyben alkalmasak a kórházi személyzet kiszolgálására is a kávézótól egészen az étteremig.

Higiéniai tisztítás

Egyénre szabott és megbízható

Az általunk kínált higiéniai takarítás mind a kórházak, mind az élelmiszeripar számára tökéletesen tiszta megoldás. 360 fokban biztosítjuk az Ön számára a higiéniát. Integrált rendszerünk alapja, hogy minden releváns, fontos tényezőt figyelembe veszünk.