Létesítménykezelés az élelmiszeripar számára

Magas színvonalú létesítmény-szolgáltatások

Az élelmiszeripar számára szolgáltatásokat nyújtani igényes feladat. Ennek oka az üzemek és rendszerek szerteágazósága és a különböző ügyfél-specifikus gyártási követelmények.

A Dussmann-nal való együttműködés számos előnyt kínál a gyártási és az adminisztratív feladatok ellátásához. Aktív támogatást nyújtunk a különböző normáknak és szabályozásoknak való megfelelésben, mint amilyen a 852_2004, 854_2004 számú EU Direktívák.

Átfogó takarítási szolgáltatásokat kínálunk a gyártási rendszerek számára: gépek, gyártósorok, hűtő helyiségek, zárt rendszerek és a hozzájuk tartozó felszerelések, falak, mennyezetek, világítás, csővezetékek és silók.

Innovatív és kipróbált eljárásmódokat dolgoztunk ki, munkatársaink pedig intenzív képzést és iránymutatást kapnak. A megfelelő felszerelésekkel rendelkezve olyan takarítási szolgáltatások elvégzését tudjuk nyújtani, melyek támogatják Önt a HACCP rendszer hatékony megvalósításában.

További gyártással kapcsolatos szolgáltatások szintén portfoliónk részét képezik, mint amilyen például a belső logisztika, tartálymosó üzem, és a személyzet támogatása a gyártási folyamatban.

Modern koncepcióink és következetes ellenőrzési eljárásaink megakadályozzák a gyártási folyamatok legkisebb szennyeződését és segítenek a maximális termék integritás és rendszer rendelkezésre-állás biztosításában.

Ezen kívül mindenféle olyan szolgáltatást kínálunk, mely fő üzleti tevékenységét segíti, egészen a személyzeti étkeztetéstől a hozzáértő műszaki,vagy a profi biztonsági szolgáltatásokig. Kihasználjuk az egyes egyedi szolgáltatások érintkezési felületét, amely magasabb minőséget és jobb költséghatékonyságot eredményez. Amennyiben a folyamatok és az igények változnak, rugalmasak vagyunk munkatársaink képzésében és egyedi szolgáltatások nyújtásában.

Hívjon bennünket vagy küldjön nekünk e-mailt. Örömmel dolgoznánk ki egy megoldást egyedi szükségleteire.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Tisztatér takarítás

DIN ISO 14644, VDI 2083

A Tisztatér takarítását speciálisan képzett és képesített kollégák látják el, DIN ISO 14644, VDI 2083, GMP (Good Manufacturing Practice) előírások figyelembevételével.

Hűtés és Légkondicionálás

Független és hatékony

Innovatív megoldásaink a költséghatékony szolgáltatást és felhasználást célozzák meg.