Létesítménygazdálkodás a félvezetőipar számára

Mert a minőség az, ami igazán számít!

Koncepcióink a félvezetőipar számára széles körű facility management szolgáltatást nyújtanak. A félvezetőiparban nyújtott szolgáltatások terén bőséges tapasztalattal rendelkezünk.

Olyan szolgáltatási csomagot alkotunk, melyet az Ön egyedi igényeire szabunk, annak érdekében, hogy minden másodlagos folyamatot magunkra vállaljunk. Ez lehetővé teszi, hogy munkatársai vállalkozásának fő üzleti tevékenységére összpontosíthassanak.

Szolgáltatásaink a barátságos, több nyelven beszélő recepciós személyzet biztosításától a takarításig, biztonsági és műszaki szolgáltatásokig és személyzeti étkeztetésig terjednek.

A félvezetőipar számára a legfontosabb szolgáltatás a tisztatér takarítása. Ez szigorú minőségi szabványokat és az elősírásoknak való abszolút megfelelést igényel. Bízhat benne, hogy a Dussmann létesítménykezelési szolgáltatásai nyújtása során betartja a tisztatér takarítására vonatkozó szigorú eljárási szabályokat.

Kizárólag magasan képzett munkatársakkal dolgozunk, akik rendszeres továbbképzésben részesülnek. Szintén vállaljuk mosodai szolgáltatások nyújtását, valamint a tisztatér munkaruházatának készítését és a tisztatér logisztikai feladatait.

Ragadja meg a lehetőséget, győződjön meg szaktudásunkról, és a félvezetőipar üzemeltetési szolgáltatásai területén szerzett tapasztalatunkról.

Hívjon bennünket vagy küldjön nekünk e-mailt.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Tisztatér takarítás

DIN ISO 14644, VDI 2083

A Tisztatér takarítását speciálisan képzett és képesített kollégák látják el, DIN ISO 14644, VDI 2083, GMP (Good Manufacturing Practice) előírások figyelembevételével.

Műszaki szolgáltatások

Megbízható, mindig elérhető

Ügyfeleink számára az előírások szigorú betartását és a folyamatos rendelkezésre állást biztosítjuk, szakképzett kollégáinkkal, minőségbiztosítási és IT rendszerünkkel.