Létesítménygazdálkodás a gyógyszeriparban

A szolgáltatás, amelyben megbízhat

Legyen az a GMP (good manufacturing practice) tiszta helyiségekre vonatkozó előírása vagy műszaki rendszereinek gördülékeny üzemeltetése. Akár vendégeit szeretné barátságosan több nyelven köszönteni, vagy akár a személyzet részére szeretne étvágygerjesztő étkeztetéssel szolgálni.A helyi vezető valamennyi kérdésére válaszol és képzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére: kompetensen, figyelmesen és barátságosan.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát garantálni tudjuk, kizárólag saját alkalmazottakkal dolgozunk. Vállalatunk széles körű képzési programokat kínáló képzési központjában rendszeresen tartunk továbbképzéseket. Ezzel biztosítjuk, hogy valamennyi szolgáltatásunk megbízható legyen.

Létesítménykezelési koncepcióink a gyógyszeripar számára teljes körű létesítmény-szolgáltatásokat kínál egyetlen forrásból. A takarítástól a műszaki szolgáltatásokig és a biztonsági szolgáltatásoktól az étkeztetésig 70 egyedi szolgáltatás kombinációját szabjuk vállalatának igényeire. Kihasználjuk a kapcsolódási pontokat és szinergiákat alkotunk, mely magasabb minőséget és jobb költséghatékonyságot eredményez.

Hívjon bennünket vagy küldjön nekünk e-mailt. Örömmel dolgoznánk ki cége egyedi létesítménykezelési koncepcióját. 

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Tisztatér takarítás

DIN ISO 14644, VDI 2083

A Tisztatér takarítását speciálisan képzett és képesített kollégák látják el, DIN ISO 14644, VDI 2083, GMP (Good Manufacturing Practice) előírások figyelembevételével.

Catering

Munkahelyi étkeztetés

Munkahelyi étkeztetésre kidolgozott koncepciónk képes arra, hogy személyre szabott, könnyű, egészséges és kiegyensúlyozott étkezést biztosítson az Ön munkavállalói számára.