Létesítménykezelés a kiskereskedelemben

24 órás szolgáltatások

Legyen szó autószalonokról, üzlet- és bevásárló központokról, vagy kiskereskedelmi hálózatok outlet üzleteiről, a kiskereskedelemben a szolgáltatás minősége elsődleges prioritást élvez. Ez nem csak a figyelmes eladószemélyzetet jelenti, de a kifogástalanul tiszta és vásárlóbarát üzlettereket is.

A kiskereskedelem számára nyújtott koncepcióink egyetlen forrásból ötvözik a létesítmény szolgáltatások teljes választékát. Ezen szolgáltatásokat az Ön egyedi igényei szerint szabjuk személyre és örömmel állunk rendelkezésére a nap 24 órájában: rugalmasan, diszkréten.

Takarítóink figyelnek rá, hogy az üzlettér nyitás előtt és a nyitvatartási idő alatt is kifogástalanul tiszta legyen. A magas színvonalú takarítás mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy ügyfeleit ne zavarjuk.

Napi üzemeltetési feladatai során megbízhat biztonsági szolgáltatásaink diszkréciójában. Vészhelyzet esetén magasan képzett biztonsági személyzetünk hozzáértően és hideg fejjel jár el.

Műszaki szolgáltatásaink biztosítják valamennyi műszaki rendszerének megbízhatóságát. Proaktívan dolgozunk, a hibákat még a bekövetkeztük előtt elhárítjuk. Vendéglátó csapatunk változatos és egészséges személyzeti étkeztetést biztosít, és igény szerint kreatív rendezvény-szolgáltatásokat is nyújtunk.

Amennyiben többet szeretne megtudni ügyfélközpontú kiskereskedelmi létesítménykezelésünkről, érdeklődjön telefonon.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Belső takarítás

Költséghatékonyan

A napi takarítási folyamatok hatékonyabb elvégzésére egyedi innovatív megoldásokat dolgoztunk ki a gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás érdekében.

Távfelügyelet

Éberen, szakszerűen

Minősített biztonsági személyzet a nap 24 órában végez video felügyeletet, probléma esetén riasztást kezdeményez, avagy a riasztásra válaszol, továbbá a műszaki csapatok szolgálatának koordinációjában is közreműködik.