Létesítménykezelés közigazgatási intézmények számára

Integrált létesítmény-szolgáltatások

Közintézmények számára kidolgozott koncepcióink egyetlen forrásból kínálják a létesítmény-szolgáltatások széles választékát. A takarítási, biztonsági, étkeztetési és műszaki szolgáltatásokra holisztikus módon és szolgáltatás, valamint folyamat-orientált szemszögből tekintünk.

A szolgáltatások érintkezési felületein szinergiákat alkotunk, amely jobb minőséget és költséghatékonyságot eredményez. Az eredményt pedig a tisztább és karbantartott belső terek jelentik, melyek a tulajdona jobb értékmegőrzését is segítik. Ezen felül a műszaki rendszerek megbízhatóan működnek, adatai biztonságban vannak, a biztonsági szolgálat 24 órában működik, alkalmazottai és vendégei pedig változatos és egészséges ételeket kapnak.

Szolgáltatói csapatunk minden tagja jól képzett, és kiváló regionális hálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni az átmeneti személyzeti igényekre, pl. egy esemény biztonsági és kiszolgálói szükséglete.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Catering

Munkahelyi étkeztetés

Munkahelyi étkeztetésre kidolgozott koncepciónk képes arra, hogy személyre szabott, könnyű, egészséges és kiegyensúlyozott étkezést biztosítson az Ön munkavállalói számára.