Létesítménykezelés kulturális intézmények számára

Egyénileg hangszerelt szolgáltatások intézménye számára

Egy kulturális szervezet vezetőjeként Ön ki van téve a kreativitás, a néző orientáltság és az idő okozta egymásnak ellentmondó nyomásnak. Gyakran értékes időt veszít, amit inkább fő üzleti tevékenységének szentelne: a művészetnek és kulturális kérdéseknek.

A kulturális intézmények számára kidolgozott koncepcióink valamennyi létesítmény-kiszolgáló feladatot leveszik az Ön válláról és ezzel egy időben a költségeket is csökkentik. Koncepcióink egyedülállósága az egyediségen alapszik; ügyfeleinkkel együtt személyre szabott megoldást dolgozunk ki az egyes intézmények számára. Elsőként a már meglévő helyzetet elemezzük ki, majd áttérünk a menedzsment szolgáltatásokra. Fontos, hogy közösen értelmezzük a szolgáltatási szinteket, amik szolgáltatásaink nyújtásának módját és az általunk biztosított munkatársak képzettségét is meghatározzák.

Kulturális intézmények számára kidolgozott koncepcióink három modulból állnak. Az első a látogatók számára nyújtott szolgáltatásokat öleli fel: a legfontosabb a barátságos, segítőkész és tájékozott személyzet. A második modul olyan szolgáltatásokra összpontosít, amelyek biztosítják, hogy a színfalak mögött minden gördülékenyen történjen. A harmadik modulban a rendezvényekre és turnékra vonatkozó speciális igényeket elégítjük ki. Örömmel dolgoznánk Önnel és segítenénk szolgáltatásainak megtervezésében.

Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt, hogy bepillantást nyerhessen kulturális szervezeteknek nyújtott szolgáltatásinkba,

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Belső takarítás

Költséghatékonyan

A napi takarítási folyamatok hatékonyabb elvégzésére egyedi innovatív megoldásokat dolgoztunk ki a gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás érdekében.

Közintézmények őrzésvédelme

Individual Concepts

Múzeumokban, kulturális valamint egyéb közintézmények területén cégünk pénztári, beléptetési és rendezvénybiztosítási feladatokat egyaránt képes nyújtani.