Létesítménykezelés oktatási intézményeknek

Szolgáltatások gyermekgondozási intézményeknek, iskoláknak és egyetemeknek

A gyermekgondozási intézményeknek, iskoláknak és egyetemeknek nyújtott létesítménykezelés azt jelenti, hogy nagyon különböző szükségleteknek kell megfelelni. Mint a világ egyik vezető összetett szolgáltatásokat nyújtó vállalkozása, mi már nagy tapasztalatokkal rendelkezünk ezen a téren. Minden oktatási intézmény számára olyan rugalmas koncepciót dolgozunk ki, ami az adott igényekre szabott. Szolgáltatásunk magában foglalja a gondnoki teendők ellátását és a műszaki szolgáltatások teljes körét. Megbízható, professzionális takarítási szolgáltatást nyújtunk, és örömmel adunk tanácsot az Ön intézménye biztonsági koncepciójára vonatkozóan is.

Az iskolák és egyéb oktatási intézmények számára nyújtott létesítménykezelés legfontosabb eleme az étkeztetés. Mi egészséges és kiegyensúlyozott ételeket biztosítunk, melyeket változatos és fenntartható forrásból beszerzett alapanyagokból készítünk. Étkeztetési koncepciónk ennél is többet kínál: a modern rendelési módoktól kezdve, a rugalmas feldolgozáson és a saját kiszolgáló személyzeten át, az átlátható fizetési módokig minden szolgáltatást egyetlen forrásból biztosítunk. Konyhai dolgozóink követik az új trendeket, nagy tudással és tapasztalattal bírnak, miáltal garantálható, hogy változatos, finom és egészséges ételek kerülnek az asztalra. Így pedig Ön a legfontosabb teendőjére, az oktatásra tud koncentrálni.

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek létesítménykezelési koncepcióinkat, és hogy ezek milyen hasznot hozhatnak az Ön intézménye számára. Érdeklődjön emailben, vagy telefonon.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Catering

Munkahelyi étkeztetés

Munkahelyi étkeztetésre kidolgozott koncepciónk képes arra, hogy személyre szabott, könnyű, egészséges és kiegyensúlyozott étkezést biztosítson az Ön munkavállalói számára. 

Belső takarítás

Költséghatékonyan

A napi takarítási folyamatok hatékonyabb elvégzésére egyedi innovatív megoldásokat dolgoztunk ki a gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás érdekében.