Létesítménykezelés fuvarozóknak és logisztikai cégeknek

Szolgáltatások, melyek az Ön menetrendjét követik

A szállítmányozó és logisztikai cégeknek nyújtott szolgáltatásoknak gyorsnak, rugalmasnak és megbízhatónak kell lenniük. Mi olyan egyedi létesítménykezelési koncepciókat dolgozunk ki és valósítunk meg, amelyek épp ezekkel a jellemzőkkel bírnak, és amelyeket magas minőségben és kiemelkedő költséghatékonysággal nyújtunk, egyetlen forrásból.

Nem számít, hogy szolgáltatásunkat épületei, buszai, vasúti szerelvényei, repülőgépei, vagy hajói számára veszi igénybe, takarítószolgálatunk mindig modern felszerelést, környezetbarát anyagokat és szakképzett személyzetet alkalmaz. Dolgozóinkat speciális feladataiknak és azok követelményeinek megfelelően képezzük. Buszok takarításakor például RFID kódokat használunk, vagyis a fuvarszervező részleget online tudjuk értesíteni, amint az adott jármű bevetésre kész.

Amennyiben igény van rá, vendéglátói csapatunk a nap 24 órájában biztosítja a személyzeti étkeztetést. A menü változatos, az ételek egészségesek és étvágygerjesztőek. Műszaki szolgáltatásunk célja, hogy biztosítani tudjuk a rendszerek gondtalan működését és 100%-os rendelkezésre állását. Biztonsági személyzetünk diszkréten garantálja az Ön járműveinek, utasainak és alkalmazottainak biztonságát és védelmét. Az Ön szolgáltatási csomagjában olyan szolgáltatások lesznek, melyek speciálisan az Ön vállalkozásának igényeire lesznek szabva.

Örömmel nyújtunk bővebb felvilágosítást szállítmányozó és logisztikai cégek számára kidolgozott létesítménykezelési szolgáltatási koncepcióinkról. Érdeklődjön telefonon, vagy emailben.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Közlekedési jármű takarítása

Gyors és elérhető

Buszok, vonatok és repülők takarításánál az elsődleges szempont a rugalmasság és a rendelkezésre állás, hiszen a járműveknek a lehető leggyorsabban ismételten készen kell állniuk az utasok fogadására.

Távfelügyelet

Éberen, szakszerűen

Minősített biztonsági személyzet a nap 24 órában végez video felügyeletet, probléma esetén riasztást kezdeményez, avagy a riasztásra válaszol, továbbá a műszaki csapatok szolgálatának koordinációjában is közreműködik.