Létesítménykezelés a szállodaiparban

Tervezést segítő szolgáltatások

A szállodák üzemeltetése a színfalak mögött gyakran egyáltalán nem nyugodt. Hullámzó telítettség, szezonális változások és munkaszüneti napok nehezítik a személyzeti tervezést. A szállodaipar számára kidolgozott koncepcióink minden olyan folyamatban segítik Önt, ami nem tartozik a vállalkozása főtevékenységéhez. Munkatársainkat speciálisan az Ön elvárásai szerint és az Ön szállodájában meglévő feladatokhoz képezzük ki. Személyzetünk a nap 24 órájában bevethető akár az Ön szállodájának egyenruhájában, akár a megfelelő egyéb munkaruhában.

Hotelek számára nyújtott egyedi szolgáltatásaink magukban foglalják a takarítási, a biztonsági szolgálati, recepciós és műszaki szolgáltatások teljes skáláját, valamint a személyzeti étkeztetést. Recepciós és biztonsági szolgálati dolgozóink mind speciálisan képzettek.

Műszaki szolgáltatásunk biztosítja, hogy a vendégek kényelme érdekében minden jól működjön. Takarító szolgálatunkból csak a makulátlan tisztaság érzékelhető, vagyis a vendégek nyugalma érdekében csakis halkan dolgozó személyzetet és gépeket alkalmazunk.

Személyzeti étkeztetésünk azt célozza, hogy a dolgozók energikusak és motiváltak legyenek. Megtaláljuk az Ön egyedi igényinek megfelelő étkeztetési rendszert és módot.

Ha szeretne többet megtudni szállodai létesítménykezelésünkről, hívjon minket, vagy érdeklődjön emailben.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Belső takarítás

Költséghatékonyan

A napi takarítási folyamatok hatékonyabb elvégzésére egyedi innovatív megoldásokat dolgoztunk ki a gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás érdekében.

Catering

Munkahelyi étkeztetés

Munkahelyi étkeztetésre kidolgozott koncepciónk képes arra, hogy személyre szabott, könnyű, egészséges és kiegyensúlyozott étkezést biztosítson az Ön munkavállalói számára.