Dussmann Catering
DussmannCatering

Vendéglátás – Étvágygerjesztő és személyre szabott

Az ön ízlésének megfelelő ételek

A jó közérzethez, a munkakedv fenntartásához és a jó egészséghez elengedhetetlen a helyes táplálkozás. Ennek ellenére a mindennapok során nem könnyű ezt biztosítani. Gyakran – különösen a munkahelyen – nincs erre elég idő. Étkeztetési szolgáltatásunk alapvető célja, hogy mindenki számára egészséges ételt biztosítsunk, akárhol is legyen. Igény esetén örömmel biztosítunk bioételeket, valamint speciális étrendre vonatkozó kéréseket.

Minden étkeztetési szolgáltatásunknak van néhány közös alapelve. Példának okáért komolyan vesszük a fenntarthatóságot, ezért termékeink jelentős része hazai őstermelőktől érkezik. Ha a megrendelő igényli, örömmel biztosítunk bio ételeket és ki tudunk elégíteni speciális étrendre vonatkozó igényeket is.

Az általunk használt konyhatechnikát a megrendelő igényeihez igazítjuk. Ugyanez vonatkozik az alkalmazott előállítási folyamatokra, a megrendelési, felszolgálási rendre és a fizetési rendszerekre is.

Örömmel felelünk meg speciális és egyedi igényeknek, és olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek messze túlmutatnak az egyszerű étel előállítási folyamatokon. Étkeztetési szakértőink szívesen adnak bővebb tájékoztatást.

Környezetbarát étkeztetés

Szezonális

Ügyfeleink kérésére étkeztetési szolgáltatásunkat a fenntarthatóság figyelembevételével kínáljuk. Ez megnyilvánul az ételek előkészítési és előállítási fázisában, az energiatakarékos konyhagépek használatában, továbbá az élelmiszeripari hulladékok újrahasznosításában. Tudjon meg többet!

HACCP koncepciónk

Élelmiszerbiztonság

A HACCP-rendszer egy hatékony ellenőrzési rendszer, amely garantálja a szigorú élelmiszer-higiéniai biztonságot az előkészítési és előállítási folyamatok során. Megbízhatóságát a következetes dokumentáció és rendszeres külső higiéniai intézet által végzett ellenőrzések garantálják.