Iskolai étkeztetés

Egészséges és finom

Iskolai étkeztetési koncepciónk többet kínál a jó ételeknél; a moduláris rendszernek köszönhetően minden egyes iskola egyedi igényéhez alakítható. A diákok tájékoztatást kapnak az egészséges étkezésről, és maguk választhatják ki, hogy mit esznek. Támogatjuk az iskolai rendezvényeket és gyakorlatias információval segítjük a tanórákat. A táplálkozási nevelésben örömmel működünk együtt a tanárokkal és a szülőkkel.

Természetesen az ételnek finomnak kell lennie; olyan ételeket szolgálunk fel, amiket a diákok szeretnek, melyhez kapcsolódóan nagy hangsúlyt fektetünk az elkészítés módjára, valamint az első osztályú hozzávalókra. Többnyire szezonális alapanyagokat használunk, melyeket helyi termelőktől szerzünk be. Annak érdekében, hogy a fiatal fogyasztóknál népszerű legyen az étel, a választékot a célcsoportra szabjuk és kreatívan tálaljuk.

A diákok visszajelzéseit az étkezőben kihelyezett postaládában gyűjtjük és rendszeresen végzünk közvélemény-kutatást is.

Amennyiben több információt szeretne az iskolai étkeztetésünkkel kapcsolatban, kérjük, hívjon minket, vagy küldjön emailt.

P. Dussmann Kft.

Phone +36-1-266-1066+36-1-266-1066

Környezetbarát étkeztetés

Szezonális

Ügyfeleink kérésére étkeztetési szolgáltatásunkat a fenntarthatóság figyelembevételével kínáljuk. Ez megnyilvánul az ételek előkészítési és előállítási fázisában, az energiatakarékos konyhagépek használatában, továbbá az élelmiszeripari hulladékok újrahasznosításában. Tudjon meg többet!