Bölcsődék, Óvodák étkeztetése

Egészséges és finom

Olyan 2-től 6 éves korig terjedő átfogó étkeztetési koncepciót dolgoztunk ki, amelynek központi eleme a változatosság és az élvezeti érték, és amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek, a nevelők és a szülők dönthessék el, mi kerüljön az asztalra.

A széles ételválaszték segíti a gyermekek egészséges étkezési szokásainak kialakulását és megtanítja nekik, hogy együtt étkezni jó móka. Események szervezésével, segédanyagokkal és tanácsadással segítjük a szülőket és a nevelőket abban, hogy a gyerekekben kialakíthassák az egészséges ételek élvezetét és az ehhez kapcsolódó szociális készségeket.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk. Az ételek tápértéke nagyon magas t.i. nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot. Szintén óvatosan bánunk a cukorral, és csak repce valamint olíva olajat használunk, kerüljük a transzzsírokat és a tartósítószereket. Ételeink ízfokozóktól mentesek.

Amennyiben több információt szeretne a gyermekellátó intézmények étkeztetésével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket, vagy küldjön emailt.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Környezetbarát étkeztetés

Szezonális

Ügyfeleink kérésére étkeztetési szolgáltatásunkat a fenntarthatóság figyelembevételével kínáljuk. Ez megnyilvánul az ételek előkészítési és előállítási fázisában, az energiatakarékos konyhagépek használatában, továbbá az élelmiszeripari hulladékok újrahasznosításában. Tudjon meg többet!