Idősotthoni étkeztetés

Személyre szabott és étvágygerjesztő

A Dussmann idősétkeztetési szolgáltatása az időskori egészség megőrzésére, fokozására és támogatására összpontosít. Táplálkozási szakértőink élvezhető ételeket készítenek, amelyek egyúttal a táplálkozási hiányosságokkal és a helytelen táplálkozással is felveszik a harcot.

A koncepció magában foglalja az étkezési szokások dokumentálását, valamint kommunikációt az egészségügyi, a konyhai és a felszolgáló személyzet között. Esettörténetet rögzítünk, dokumentáljuk az étel és italfogyasztást, javaslatokat teszünk az élelmiszer kiosztására, étkezési és ivási segédletet biztosítunk, és betartjuk az egészségügyi konyhákra vonatkozó higiéniai előírásokat. Ezen felül, átfogó képzési programot biztosítunk a nővérek, valamint a konyhai és a gondnok személyzet részére.

Az étkeztetés üzemeltetését az Ön létesítményének speciális helyzetére és igényeire szabjuk. Így Ön élvezheti a javult étkeztetés olyan előnyeit, mint például a lakók egészségjavulása, a csökkenő ápolási szükségletből adódó költségcsökkenés, vagy az intézmény megítélésére gyakorolt pozitív hatás.

Örömmel adunk bővebb tájékoztatást, csak hívjon, vagy küldjön emailt.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

HACCP koncepciónk

Élelmiszerbiztonság

A HACCP-rendszer egy hatékony ellenőrzési rendszer, amely garantálja a szigorú élelmiszer-higiéniai biztonságot az előkészítési és előállítási folyamatok során. Megbízhatóságát a következetes dokumentáció és rendszeres külső higiéniai intézet által végzett ellenőrzések garantálják.