Dussmann Műszaki szolgáltatások
DussmannMűszaki szolgáltatások

Hatékony és Korszerű

Biztosítja, hogy műszaki rendszerei megbízhatóan működjenek

Műszaki rendszerei magas fokú rendelkezésre állásának biztosításához, fontos, hogy mind az ágazat-specifikus követelményeket, mind pedig az adott egyedi műszaki rendszer természetét figyelembe vegyük.

Mindenféle műszaki rendszer területén tapasztalt munkatársakkal rendelkezünk.

Szolgáltatásainkat úgy szerveztük meg, hogy azok biztosítani tudják a munkafolyamatok hatékonyságát, az egyedi szolgáltatásokat pedig úgy fésültük össze, hogy a köztük megalkotott szinergia megnövekedett költséghatékonyságot eredményezzen.

Magas minőségi szintet tartunk fenn és számítógépes minőségbiztosítási rendszerünk segítségével garantáljuk a törvényi előírásoknak való megfelelést, valamint munkatársaink továbbképzését. Mivel a gyártóktól függetlenül és kizárólag az Ön érdekeit szem előtt tartva dolgozunk, technikai szolgáltatásaink igénybevétele esetén megbízhat teljes semlegességünkben.

Szívesen adunk bővebb tájékoztatást a Dussmann Service műszaki szolgáltatásaival kapcsolatban. Érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Szinergiahatás

Költséghatékony koncepciók

Az egyedi szolgáltatások és rendszerek ügyes összekapcsolásával, a folyamatok integrálásával, olyan szinergiahatást tudunk elérni, amelyek költséghatékony koncepciókat eredményeznek.