Energiagazdálkodás

Hatékony és gazdaságos

Az energiagazdálkodás kereskedelmi és műszaki eszközökkel csökkenti energiaköltségeit. A kereskedelmi energiagazdálkodás a legjobb szolgáltató felkutatását és az optimális megállapodás megkötését foglalja magában.

A műszaki energiagazdálkodás a meglévő helyzet alapos és mindenre kiterjedő elemzésével kezdődik. Az energiagazdálkodási rendszerek megfelelnek a DIN EN ISO 50001 szabványnak. Azonosítjuk és kihasználjuk az energiatakarékossági lehetőségeket, a higiéniai, hűtési, légkondicionálási és fűtési rendszerektől egészen a villamos-berendezésekig, közlekedési eszközökig, valamint az épület- és automatikus vezérlő rendszerekig. A modern energiatakarékos szivattyúk, világítási és hőcserélő rendszerek kialakítása jelentős megtakarításokat eredményezhet. A napi üzemeltetés, meglévő rendszereinek optimalizálása további megtakarításokat hozhat. A benchmarking szintén szolgáltatási portfoliónk része.

Ragadja meg műszaki rendszerei energia-megtakarítási lehetőségeit. Örömmel készítjük el személyre szabott energia-megtakarítási koncepcióját. Hívjon bennünket vagy küldjön nekünk e-mailt.

Szolgáltatásaink áttekintése

  • Üzemeltetési költségek összegzése
  • Energiagazdálkodási rendszerek a DIN ISO 50001 szabvány szerint.
  • Fogyasztás és optimalizálás nyilvántartása
  • Okos felügyelet a Dussmann Energia Felhő segítségével. 
P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Innovatívan

Tekintettel a jövőnkre

Az ügyfeleinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy új, korszerű megoldásokat dolgozzunk ki. A szoros együttműködésnek legtöbbször egy új, innovatív módszer az eredménye.