Hűtés, légkondicionálás és szerviz

Független és gyors

A Dussmann Service gördülékeny működést biztosít a teljes hűtési és légkondicionáló rendszerkörön belül. Rendszer-megoldásaink költséghatékony és felhasználóbarát koncepciókból és szolgáltatásokból állnak. Támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy megfeleljenek az üzemeltetői kötelezettségekre vonatkozó jogi előírásoknak.

A kereskedelmemnek, kiskereskedelemnek és iparnak igen különböző követelményei vannak a szállítási hőmérsékleti feltételekre, tárolásra, gyártásra és az élelmiszerek, valamint egyéb termékek értékesítési kiállítására vonatkozóan. Modern, energia-hatékony és környezetbarát technológiák és alkotóelemek alapján megbízható megoldásokat dolgozunk ki modern, energia-hatékony és környezetbarát technológiák és alkotóelemek alapján.

Legyen szó akár egy iroda vagy egy nyilvános létesítmény kellemes környezetéről, vagy akár a gyártás és tárolás területén megkívánt precízióról, a Dussmann Service az ügyfelek igényei alapján dolgozza ki megoldásait.

Ha többet szeretne tudni hűtési és légkondicionálási rendszereinkről és szolgáltatásainkról, hívjon bennünket vagy küldjön e-mailt. 

P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Szinergiahatás

Költséghatékony koncepciók

Az egyedi szolgáltatások és rendszerek ügyes összekapcsolásával, a folyamatok integrálásával, olyan szinergiahatást tudunk elérni, amelyek költséghatékony koncepciókat eredményeznek.