Tanácsadás és koncepciók

Aprólékos és egyedi

Műszaki rendszereinek üzemeltetésén kívül átfogó műszaki menedzsment tanácsadói szolgáltatásokat is kínálunk. Készséggel nyújtunk támogatást, ha tanácsra van szüksége akár már meglévő rendszereivel kapcsolatban, akár még a tervezési és fejlesztési szakaszban. Szakértőink tanáccsal látják el a témát érintő befektetési kérdéseket illetően is.

A potenciális szinergiák azonosítása és kihasználása igen fontos. Ez magában foglalja annak biztosítását, hogy a műszaki rendszerek üzemeltetéséhez szükséges valamennyi egyedi szolgáltatás összhangba kerüljön a szervezetében jelenlevő folyamatokkal. Olyan koncepció kidolgozását kínáljuk műszaki üzemeltetési feladatai és rendszerei számára, amely egyedien az Ön szervezetének igényeire szabott.

Amennyiben többet szeretne tudni tanácsadói szolgáltatásainkról, hívjon minket vagy küldjön nekünk e-mailt. Örömmel várjuk megkeresését.

Szolgáltatásaink áttekintése 

  • Elemzés
  • Benchmarking
  • Befektetési tanácsadás
  • Üzemeltetési koncepciók
P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Innovatívan

Tekintettel a jövőnkre

Az ügyfeleinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy új, korszerű megoldásokat dolgozzunk ki. A szoros együttműködésnek legtöbbször egy új, innovatív módszer az eredménye.