Dussmann Dussmann Őrzés-védelem
Dussmann Dussmann Őrzés-védelem

Biztonsági szolgáltatások – Átfogó és optimalizált

Biztosítjuk, hogy minden ellenőrzés alatt legyen

A Dussmann Service biztonsági koncepcióit a megrendelők egyedi igényei szerint alakítjuk ki. A hibátlan megvalósításhoz a minőség, a személyzet, a dokumentáció, a szervezés és a biztonságtechnika helyes kombinációjára van szükség. Ezen a tényezők professzionális koordinálásával biztosítjuk a hatékony működést. A modern biztonságtechnikai eszközök alkalmazásához például jól képzett személyzetre van szükség. Mi körültekintően válogatjuk ki a biztonsági személyzetünk tagjait, akiknek először kezdeti, majd rendszeres továbbképzést biztosítunk. A biztonsági szolgáltatások dokumentációjának átfogónak és érthetőnek kell lennie. Ez nem csak a felelősség, de szervezési okok miatt is fontos. Ügyfélközpontú minőségellenőrzésünk előírja a felülvizsgálatok dokumentálását és számítógépes megoldásokat alkalmaz.

Hogy biztosítsuk a biztonságtechnikai rendszerek rendelkezésre állását, szorosan együttműködünk műszaki szolgáltatási osztályunkkal. Igény esetén az új biztonságtechnikai felszerelések beszerzésének költségét is rendelkezésre bocsájtjuk.

Számos ügyfelünk már évek óta a Dussmann biztonsági szolgálatba helyezte a bizalmát. Kérésre örömmel adunk referencia-listát. Amennyiben Önnek szüksége van egy szakvéleményre a szervezetének biztonsági követelményeiről, mi szívesen elkészítjük.

Távfelügyelet

Éberen, szakszerűen

Minősített biztonsági személyzet a nap 24 órában végez video felügyeletet, probléma esetén riasztást kezdeményez, avagy a riasztásra válaszol, továbbá a műszaki csapatok szolgálatának koordinációjában is közreműködik. 

Önhöz közel

Mindig az Ön szolgálatában

A Dussmann Service kirendeltségei Magyarországon.