Dussmann Takarító Szolgálat
DussmannTakarító Szolgálat

Takarító Szolgáltatás – Környezetbarát és Költséghatékony

Tartsa alacsonyan költségeit, miközben megőrzi ingatlana értékét

Racionális értelemben a takarító szolgálat a tisztaságot biztosítja. Érzelmi értelemben viszont azt biztosítja, hogy a látogatók jól érzik magukat. Portfóliónk a professzionális takarítói szolgáltatások teljes skáláját magában foglalja. Mi minden egyes ügyfelünk részére egyedi, igényeire szabott koncepciót dolgozunk ki, amit aprólékos munkával igazítunk a speciális követelményekhez. Így szolgáltatásunk nem csak magas minőségi szintet teljesít, de kiemelkedően költséghatékony is.

Garantáljuk, hogy tisztítóeszközeink és anyagaink kímélik a felületeket és környezetbarátak. Ha a piacon fellelhető termékek nem felelnek meg ezeknek a magas követelményeknek, beszállítóinkkal közösen, új termékeket fejlesztünk ki. Mindezek eredménye az innovatív takarítói szolgáltatás, amelynek meghatározó szerepe van az Ön ingatlanjának értékmegőrzésében. Végül, de nem utolsó sorban, átfogó, integrált minőségellenőrzésünknek köszönhetően, Ön mindig támaszkodhat ránk. Ez pedig egymás iránti bizalmat és jó együttműködést szül.

50 éves takarítói tapasztalatunknak Ön a haszonélvezője. Örömmel egyeztetjük Önnel az Ön igényeire szabott takarítási koncepciónkat. Érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

DS Labeling

Egyszerű és biztonságos

Tisztítószereink egyedi Dussmann címkével ellátottak, ez biztosítja mindennapi használatuk egyszerűségét és biztonságosságát. 

Állagmegőrző takarítás

Környezetbarát

Takarítási szolgáltatásunk során bio alapanyagból készült termékeket használunk.  Termékeink számára olyan kiszerelést választottunk, mely csökkenti a csomagolási és szállítási költségeket. Szolgáltatásinkhoz használt eszközparkunk vizet, energiát takarít meg a megbízóink részére és teljesen környezetbarát.