Tisztatér takarítás

Professzionális és hozzáértő

A különböző szigorú steril takarítási előírásoknak és a nemzetközi minőségi és higiéniás szabványoknak való megfelelés speciális steril takarítási szaktudást igényel.

A törvényben előírt követelményeken felül figyelembe vesszük az ügyfelek helyszín-specifikus iránymutatásait is. Ez a besorolásoknak megfelelően vonatkozhat a takarítási időközökre, speciális takarítási módszerre, anyagra, vagy a levegőben szálló részecskék mennyiségére.

Tisztatér takarítóink speciális szakképzésben részesülnek olyan témákban, mint tisztatérben végzett munka, légzárak használata, ruhaviseleti szabályok, speciális munkafolyamatok és dokumentáció, nemzetközi iparági szabályozások, egészségvédelem és biztonság. Szakembereink többféle szektor tisztatér illetően is tapasztalatot szereztek a félvezető-gyártástól és a gyógyszergyártástól kezdve, az élelmiszer-feldolgozáson át az egészségügyi intézményekig, és ismerik ezek különböző követelményeit.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Dussmann Service tisztatér takarítási szolgáltatásáról, érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

Szolgáltatásaink áttekintése

  • Tisztatér takarítása
  • Ruhaviselet steril környezetben
  • Ruhatisztítás
  • Saját és idegen munkaerő képzése
P. Dussmann Kft.

Tel +36-1-266-1066 +36-1-266-1066

Tisztatér takarítás

DIN ISO 14644, VDI 2083

A Tisztatér takarítását speciálisan képzett és képesített kollégák látják el, DIN ISO 14644, VDI 2083, GMP (Good Manufacturing Practice) előírások figyelembevételével.