A Dussmann HACCP koncepciójának digitális megvalósítása

Fejlesztés és innováció

Az első lépés a logisztikai folyamatok digitalizálása. Az átvételtől a tároláson és a feldolgozáson át a fogyasztásig minden ponton gyűjtjük, elemezzük és naplózzuk a fontos élelmiszer-biztonsággal összefüggő adatokat. Digitálisan monitorozunk minden olyan kritikus tényezőt, ami befolyásolhatja a minőséget, a tápértéket és az ízt.
A kritikus ellenőrzési pontokat QR-kódokkal látjuk el. A hőmérsékleti és higiéniai adatok gyűjtése egyszerűen a QR-kódok beolvasásával történik egy normál, szabványos, kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonnal. Az érzékelők meghatározott időközönként automatikusan mérik a hőmérsékletet, és ezt az információt Bluetooth-on keresztül továbbítják az adatbázisba. Ez lehetővé teszi az esetleges szabálytalanságok azonnali azonosítását az ételkészítéssel összefüggő minden egyes folyamatban.

Előnyök a partnerek számára

  • Magas higiéniai normák; a felszolgálási és előállítási hőmérséklet mindig a törvényes határokon belül marad.
  • A partnerek igény esetén rendszeres higiéniai jelentéseket kapnak, amelyek megfelelnek a Dussmann magas színvonalú előírásainak, vagy kérésre akár közvetlen hozzáférést is kaphatnak az adatbázishoz. 
  • A hatékony és gyors adatkezelés azt jelenti, hogy az étkeztető csapatnak több ideje marad az ügyfelek igényeinek és kívánságainak minél teljesebb körű kielégítésére.

Dussmann Food Services

Munkahelyi étkeztetés

Széles körű szolgáltatásokat kínálva, változatos és egészséges ételeinkkel a Dussmann az Ön megbízható partnere az étkeztetés területén.